Novice

Združenje kampov Slovenije je obiskalo podjetje Adria Dom in kamp Bela krajina****

04/10/2021 v Delovni sestanek, Dogodek, Novice, Novičnik TGZS, Slovenija, Združenje kampov

V petek, dne 1. oktobra 2021 je Turistično gostinska zbornica Slovenije organizirala obisk podjetja Adria Dom d.o.o. v Kanižarici za člane Združenja kampov Slovenije. Čez trideset udeležencev si je ogledalo proizvodni program in produkte tega zelo uspešnega slovenskega podjetja. Skupina Adria izdeluje namreč poleg različnih vrst avtodomov tudi mobilne hiške, modularne hiše, butične hiše, hiše na vodi ter glamping šotore, dvonadstropne safari šotore z galerijami ipd. Gre za atraktivne produkte, ki jih ponujajo kampi in glampingi po celi Evropi in na drugih celinah.

Po obisku tovarne v Kanižarici je Združenje kampov imelo tudi redno sejo v kampu Bela krajina**** v Podzemlju, na kateri se je seznanilo s finančnimi kazalniki poslovanja v preteklem letu. Gostiteljica seje je bila družba GTM d.o.o. iz Metlike. Gre za uspešno podjetje, ki med drugim v svoji ponudbi ima hotel in kamp Bela krajina ter več kot 20 zaposlenih. Udeleženci so si ogledali tudi prenovljen kamp Bela krajina**** in njegovo enkratno ponudbo ob reki Kolpi, ki pod krošnjami prelepih visokih dreves ponuja poleg atraktivnih kampirnih mest tudi namestitve v mobilnih hiškah in glamping keltskih hiškah s savno.

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com