Spoznajte člane Turistično gostinske zbornice Slovenije

AGIO je zanesljiv ponudnik izposoje vozil, ki vam ponuja tudi 24h urno asistenco na cesti. Najcenejši ponudnik za najem vozil v Ljubljani, s široko ponudbo osebnih vozil, kombiniranih vozil, možnostjo najema avtomobilskih in tovornih prikolic, kombi prevozov oseb po Sloveniji ali pa dolgoročnih najemov.

Hotel Zlatorog, Hotel Bohinj****, Apartmaji Triglav in Tuba apartmaji – ob bohinjskem jezeru prenovljeni sodobni hoteli in apartmaji, z ekskluzivno lokalno kulinariko, gostom omogočajo miren in sproščujoč oddih v naravi. Hotel Bohinj s konferenčno dvorano pa je primeren tudi za poslovne kongrese.

Podjetje ATET Rent a Car deluje že od leta 1996, leta 2019 pa se je priključilo skupini Petrol d.d. S svojim delom so med vodilnimi v Sloveniji na področju zagotavljanja storitev mobilnosti in najema vozil različnih kategorij po konkurenčnih cenah na trgu. Prednost podjetja je zagotovo v popolni prilagodljivosti in pripravi individualnih ponudb glede na želje naročnika.

Storitve, ki jih izvajajo:

 • Kratkoročni najemi do 30 dni
 • Dolgoročni najemi
 • Zagotavljanje nadomestnih vozil v sodelovanju z vsemi zavarovalnicami in asistenčnimi centri po Sloveniji
 • Izvajanje t.i. »door to door« storitev mobilnosti (premik vozil od lokacije A do lokacije B)

Že od leta 2007 skupaj z vami pišejo čudovito avtentično zgodbo agencije, ki je specializirana za izlete po Sloveniji, Istri in zamejstvu. V njihove izlete so vnesli ljubezen do teh krajev in ponos domačinov.  V njihovo ponudbo so vključili manjše ponudnike, take, ki svojo dejavnost opravljajo tako kot podjetje Autentica – s srcem! Vse njihove izlete vodijo vodniki-domačini, ki poznajo obiskane kraje do potankosti in vas še dodatno zabavajo z lokalnimi anekdotami in zgodbami. Lokalno vodenje in avtentična vsebina izletov poskrbijo, da so izleti nenaporni in sproščeni ter vi zadovoljni. Z nakupom njihovih izletov torej pomagate manjšim lokalnim pridelovalcem, kmetijam, društvom in posameznikom! S tem pomembno prispevate h krepitvi lokalnih skupnosti, razvoju podeželja ter ohranjanju kulturnega izročila! To je skupna avtentična zgodba, na katero smo vsi zelo ponosni, to je naša Autentica.

Best Western hotel Kranjska Gora nudi vse, kar potrebujete za udobno in sproščeno bivanje. S skupno 180 ležišči zagotovijo udobno bivanje v eni izmed najlepših dolin, Zgornjesavski dolini. Poleg a La carte jedi lokalne in evropske kuhinje, welness storitev, bazenov ter savn, hotel omogoča tudi izvedbo poslovnih dogodkov. Predstavlja pa lokacija odlično izhodišče za številne športne aktivnosti.

V letu 2019 prenovljen hotel s 4 zvezdicami, ki nudi doživetja, vredna še kakšno zvezdico več. Doživite več kot le Bled z razglednice. Vzemite si čas zase in preživite nekaj nepozabnih dni ob vrhunski kulinariki, dih jemajočih razgledih in razvajanjih za dušo in telo.

Kamp Kamne je majhen in zato primeren za goste, ki iščejo mirno bivanje v naravi. Bližina Triglavskega narodnega parka ponuja številne možnosti za krajše družinske izlete s kolesom ali peš ter seveda tudi zahtevne planinske ture za izkušene hribolazce. Podeželska okolica z vasicami skriva številne zaklade: tipično alpsko arhitekturo, travnike polne rož, pestro živalstvo, čudovite razglede na gore in okusno domačo hrano.

CMT potovalna agencija že več kot 20 let organizira absolventske in maturantske izlete ter je uradni partner pri festivalih kot so Ultra Europe, Hideout, Sonus, Barrakud, Spring Break Festival,…

Vodniki in animatorji so od nekdaj najbolj prepoznavni obrazi njihove agencije. Vedno nasmejani, pozitivno naravnani in hkrati še odgovorni, saj so na izletu s povsem jasnim ciljem: Poskrbeti, da bo vaš izlet nepozaben!

Kamp Tura*** leži pod naravno plezalno steno Gradiška tura, v neokrnjenem območju Nature 2000. Presenetil vas bo čudovit razgled na zgornjo Vipavsko dolino. Znašli se boste v mirnem okolju, odmaknjeni od mestnega vrveža, kjer boste uživali v počitku in različnih športnih dejavnostih.

Turistična agencija EUROPA PARTNER ponujajo:

 • organizacijo izletov in potovanj s kvalitetnimi storitvami in odličnim vodenjem doma in po svetu,
 • organizacijo strokovnih potovanj, obiske sejmov, organizacijo in obiske kongresov,
 • prodajo letalskih vozovnic,
 • zdraviliško ponudbo, rezervacijo hotelov doma in v tujini,
 • organizacijo obiska opernih predstav, musicalov, razstav,

Habakuk Wellness Hotel **** – vrhunsko opremljene sobe, wellness & spa center, sodobno opremljen kongresni center ter restavracija in bar s številnimi lokalnimi specialitetami. Udobje sodobnih in tudi prenovljenih hotelskih sob vam s pogledom na neokrnjeno pohorsko naravo omogočajo popolno sprostitev.

HERTZ (Rent a car) je ena vodilnih svetovnih družb na področju najemov vozil (osebnih in tovornih). Njihova flota je sestavljena iz top znamk in modelov, hkrati pa so njihova vozila nova, saj jih menjajo na vsakih 4 – 12 mesecev. Pozabite na stroške vzdrževanja (servisi, popravila, nakup pnevmatik, nepredvidene okvare) in registracije vozila (cestnina, vinjeta, zavarovanje), saj je v njihovi storitvi vse to vključeno. Poleg naštetega pa vam nudijo še brezplačno 24 urno asistenco na območju celotne Evrope.

5 poslovalnic v Sloveniji

 • Ljubljana center,
 • Letališče Brnik,
 • Celje,
 • Maribor,
 • Koper,

in v več kot 150 državah po vsem svetu.

Na obronku Julijskih Alp, tik pod smučišči, na tromeji med Avstrijo, Italijo in Slovenijo, Hit Alpinea Kranjska Gora skozi celo leto nudi vse za prijeten oddih, različne športne prireditve, poroke, konference ali le kratek poslovni obisk. Združuje namreč tri hotele (Kompas, Ramada Resort in Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora), apartmajsko hišo Vitranc , wellness (s savnami, bazeni, masažami) in konferenčno ponudbo ter gostinske storitve.
Poleg raznolike ponudbe za nepozaben oddih, nudi tudi vse za brezskrbno izvedbo kateregakoli dogodka, kar potrjujejo številni zadovoljni športniki, udeležence svetovnih prvenstev ter konferenc, ki so jih gostili skozi pretekla leta.

Skupina Hit z 11 hoteli, 6 igralniško-zabaviščnimi centri, kampom, igralnim salonom in 2 igralnicama sodi med največje evropske ponudnike igre in zabave. Na več prepoznavnih turističnih destinacijah v Sloveniji (Nova Gorica, Kobarid, Kranjska Gora, Šentilj, Rogaška Slatina) ter v Sarajevu gostom zagotavljajo raznolika doživetja ter ponudbo storitev.

Hotelska veriga LifeClass Hotels & Spa Portorož ponuja skladno celoto hotelskih, gostinskih, wellness in kongresnih storitev, ki jih spremlja bogata kakovostna dopolnilna ponudba. Hotelsko verigo odlikujejo visokokakovostne storitve in produkti s poudarjeno osebno noto, ki so jih gostje deležni v vseh hotelih LifeClass Portorož. Osebje je znano po svojem gostoljubju, strokovnosti, natančnosti in predanosti gostom.

Jasna Chalet Resort nudi razvajanje vseh 365 dni v letu. Razkošni, bogato opremljeni apartmaji vam omogočajo popolno udobje v edinstveni alpski kulisi, obdani z gorami in čudovito naravo. Kavarna s sladkim šmornom in pogledom na Julijske Alpe, številni programi v objemu narave in raznovrstna doživetja,… vse to ponuja Jasna Chalet Resort.

Mlado podjetje, katerega glavno področje delovanja je katering na porokah, piknikih, obletnicah in poslovnih srečanjih. Kuharji cateringa Koren pri pripravi kulinarične ponudbe sledijo slovenski tradicionalni kuhinji, ki ji s sezonsko domačo zelenjavo, sadovi morja in zelišči dodajo pridih svežine in sodobnosti.

Ljubljana Resort je največji turistični kompleks v Ljubljani, ki obsega Camping Ljubljana Resort, ki ponuja tudi mobilne hiške, Hotel Ljubljana Resort*** s 165 posteljami, moderno letno wellness kopališče Laguna Mestna Plaža, fitnes center Laguna Befit s petimi dvoranami ter Gostilno Štern. Laguna Mestna Plaža je prejemnik nagrade Najboljše letno kopališče v Sloveniji 10 let zapored.

Mladinski hotel Hostel Pekarna deluje od leta 2011, ustanovila pa ga je Mestna občina Maribor. V letu 2017 je prejel naziv za najlepše in najgostoljubnejše mladinsko prenočišče v Sloveniji. Hostel Pekarna se nahaja na desnem bregu Drave, ob robu Magdalenskega parka, ter v neposredni bližini mestnega jedra.

V butični turistični agenciji Movis so, od leta 2008, specializirani za ekskluzivna potovanja in izlete narejene po meri. Njihovim potnikom nudijo nadstandardne storitve na področju Slovenije, srednje Evrope, Italije in Balkana. Kreativnost, izvirnost, edinstvenost in originalnost je njihovo vodilo skozi poslovne vode.

Turistična agencija Nikal d.o.o je bila ustanovljena leta 2011 in je od vsega začetka vodilna agencija pri organizaciji potovanj v Turčijo. Lastni čarterski poleti iz Ljubljane omogočajo enostaven in udoben prevoz. Do bolj oddaljenih destinacij pa potujejo s priznanimi letalskimi družbami (Turkish Airlines, Emirates, Lufthansa, Air Transat…) iz Ljubljane in iz Zagreba. Zanesljivi transferji s sodobnimi in klimatiziranimi avtobusi v državah vašega potovanja zagotavljajo, da se program potovanja odvija sproščeno in udobno.

Šenkova domačija je s svojo gručasto postavitvijo osmih, z leseno kritino kritih stavb, neponovljiv biser alpske arhitekture, ki so ga naši predniki osnovali pred več kot 500 leti. Na Šenkovi domačiji si prizadevajo ohranjati stare domače jedi, ki so jih kuhale naše babice in so neločljivo povezane z življenjem na kmetiji, praznovanji in spremembami letnih časov.

Sava Turizem d. d. je s krovno znamko Sava Hotels & Resorts največje slovensko turistično podjetje v Sloveniji, ki že več desetletij na destinacijah, ki jih upravlja, navdušuje z edinstvenimi produkti, med drugimi tudi z Originalno blejsko kremno rezino, mineralno vodo bogato s Co2 iz Radencev in »mladim morjem« v St. Bernardin resortu v Portorožu.

Poslanstvo družbe Terme Maribor je gostom – tako tujim kot domačim – nuditi kakovostne storitve v vseh segmentih ponudbe, slediti trendom na tržišču ter zagotavljati uspešnost družbe v prihodnje. Nenehno skrbijo, da ostanejo v koraku s časom, prav zato so njihovi objekti opremljeni z najsodobnejšo opremo in tehnologijo. S tehnično opremo v Kongresnem centru Habakuk in Poslovnem klubu hotela Piramida sodijo v vrh tovrstnih ponudnikov v Sloveniji.

Terme Snovik – Eko svet termalnih užitkov

Najvišje ležeče terme v Sloveniji, obdane s Kamniško – Savinjskimi Alpami in neokrnjeno naravo Tuhinjske doline. Zaradi narave in odlične lege v osrednjem delu Slovenije so Terme Snovik idealna turistična destinacija za družine v času počitnic, med letom pa odličen kraj za sprostitev.

Družba Thermana d. d. je družba dobrega počutja, ki svoje poslanstvo – t.j. skrb za zdravje in dobro počutje gostov uresničuje na podlagi izjemne termalne vode Laško ter visoke strokovnosti in gostoljubnosti zaposlenih.V svoji ponudbi družba Thermana d. d. izpostavlja vrsto programov in storitev, ki predstavljajo pomembnost zdravega načina življenja. Odlikuje jih avtentična wellness ponudba, dovršena ponudba športnega in kongresnega turizma ter z lastnim razvojem podkrepljeni medicinski programi za krepitev zdravja ali ohranjanje slednjega. Pri svojem razvoju v ospredje postavljajo trajnostno naravnanost in dostopni turizem v vseh oblikah. Več o raznoliki ponudbi družbe Thermana pa na njihovi spletni strani.

Za sproščeno doživetje Ljubljane, je nastanitev v Tour As apartmajih prava izbira. Apartmaji se nahajajo na različnih lokacijah v centru mesta ali njegovi neposredni bližini in so idealno izhodišče za raziskovanje Ljubljane. Sodobna in funkcionalna oprema v apartmajih, dodatne storitve in ponudba omogočajo udobno bivanje za krajše in daljše najeme.

V družbi Unitur d.o.o. približujemo naravno in zdravo življenje.

V želji dolgoročnega razvoja podjetja stremijo k uspešnemu poslovanju, mednarodni konkurenčnosti in zadovoljstvu njihovih gostov. Ob lepotah narave in pestri hotelski ponudbi na Rogli in v Termah Zreče, se zavedajo, da so del konkurenčnih prednosti tudi učinkoviti, usposobljeni in ustvarjalni ljudje, ki so pripravljeni sprejemati nove izzive.

Višja strokovna šola za gostinstvo in turizem Maribor že skoraj dve desetletji ponuja praktično usmerjene in mednarodno primerljive študijske programe na kreativen in inovativen način. Želijo si, da bi z navdihom, številnimi študentskimi projekti in mednarodnimi nagradami še naprej soustvarjali in navdihovali mariborske turistične zgodbe in skrbeli za strokovno znanje bodočih generacij turističnih delavcev.

Zavod Brez ovir se ukvarja z zagotavljanjem osebne asistence in s področjem izboljševanja dostopnosti objektov za osebe s posebnimi potrebami, tako za gibalno ovirane kakor tudi za osebe z okvaro vida. Hkrati razvija dostopni turizem in zagotavlja vse potrebne informacije za dopustovanje oseb na invalidskih vozičkih. Na spletni strani Zavoda Brez ovir najdete preko 160 objav različne ponudbe dostopnih in prilagojenih nastanitev ter sodelujoče ponudbe v Sloveniji in na Hrvaškem.

Zavod za turizem Idrija je organizacijsko razdeljen na naslednje enote – Turizem, Unesco Globalni Geopark Idrija, Prireditve, Turistično informacijski center s Centrom za obiskovalce.

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com