Novice

VIII. konferenca Združenja hotelirjev Slovenije

22/06/2020 v Dogodek, Hotelirstvo, Konference, Korona virus, MERLIN, Motivacijski dogodek, Projekti, Slovenija, Združenje hotelirjev Slovenije

V letošnjih, za hotelirstvo izredno zahtevnih časih, je še toliko bolj pomembno sodelovanje in medsebojno informiranje vseh, ki delujemo v panogi. Zaustavitev poslovanja in delovanja turizma, postopno odpiranje, zaščitni ukrepi, zakonodaja na področju pomoči gospodarstvu, odpiranje meja,… vse to je zaznamovalo zadnje mesece.

Zato vas vabimo, da se nam 2. julija 2020 pridružite na VIII. konferenci Združenja hotelirjev Slovenije v Hotelu Park Bled.

Letošnje teme so primerne aktualnim razmeram, pridobili pa smo strokovnjake, ki so najbolj vpeti v posamezna področja.

 • Ukrep skrajšanega delavnega časa bo predstavila državna sekretarka na Ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, ga. Mateja Ribič.
 • O možnostih pridobivanja sredstev pa bo govoril g. Simon Zajc, državni sekretar na Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo.
 • Nove trende digitalizacije v hotelirstvu bo predstavil g. Florian Montag iz podjetja Hotelhero, predstavnika s strani STR Global London pa nas bosta seznanila z uspešnostjo svetovnega, evropskega in regijskega hotelirstva.

Na okrogli mizi na temo turističnih bonov in stanju rezervacij, bodo udeleženci iz različnih slovenskih destinacij spregovorili o učinku bonov na zasedenost kapacitet.

Ker pa je TGZS projektni partner v sklopu Interregovega projekta Italia – Slovenia, MerlinCV, bo isti dan potekala predstavitev vključevanja lokalne kulinarike v ponudbo hotela.

PROGRAM:

četrtek, 2. julij 2020

PRIJAVE:

Prijavo za udeležbo na konferenco, skupaj z imenom in priimkom udeleženca, pošljite na rebeka.mezan@tgzs.si do 30. junija 2020.

CENA UDELEŽBE:

za ne člane    TGZS              130,00 €                      + 22 % DDV                 158,60 €

za člane TGZS                      99,00 €                        + 22 % DDV                 120,78 €

Kotizacijo nakažete na TRR Turistično gostinske zbornice Slovenije SI56 0310 0100 2578 617.

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com