Novice

Tudi letos TGZS pripravlja strokovna izobraževanja 2024!

28/02/2024 v Delavnica, Dogodek, Hotelirstvo, Motivacijski dogodek, Novice, Pozivi in razpisi, Sekcija F&B managerjev, Slovenija, Slovenska turistična organizacija - STO

Spoštovani,

Ena temeljnih strateških usmeritev slovenskega turizma je izboljšanje kakovosti storitev in dvig dodane vrednosti. Pogoj za dosego ciljev je izobraževanje zaposlenih, ki poskrbi za spoznavanje novih vsebin, pridobivanje strokovnih veščin in poglabljanje znanj.
Na osnovi pozitivnih odzivov na izobraževanja iz lanskega leta smo skupaj z BIC Ljubljana in SIC Alme M. Karlin tudi v letošnjem predsezonskem obdobju pripravili niz strokovnih izobraževanj, namenjenih zlasti osnovnim poklicem turizmu: kuharjem, natakarjem, sobaricam in receptorjem; v letošnjem letu so dodane vsebine, namenjene zaposlenim v turističnih agencijah, turistično informacijskih centrih ter turističnim vodnikom.

Vabimo vas, da se s svojimi zaposlenimi pridružite izobraževanjem, jih s tem motivirate za še uspešnejše delo in prispevate k še boljšim storitvam.

TUKAJ so predstavitve posameznega izobraževanja, skupaj z datumi in ceno.

Prijave sprejemamo na rebeka.mezan@tgzs.si

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com