Novice

Strokovno izobraževanje Hotelski animatorji – 18. maj 2022, Grand hotel Bernardin

06/05/2022 v Delavnica, Dogodek, Hotelirstvo, MERLIN, Motivacijski dogodek, Novice, Novičnik TGZS, Slovenija, Združenje hotelirjev Slovenije

Kljub izzivom, s katerimi se spopada slovenski turizem, so napovedi za poletno sezono optimistične.
Verjamemo, da bomo deležni večjega obiska gostov iz okoliških in regijskih držav, upamo pa tudi, da so slovenski gostje preko unovčevanja turističnih bonov spoznali zanimive destinacije po Sloveniji in se bodo v večji meri odločali za dopustovanje doma.
Ker se tudi na Zbornici zavedamo pomena ustrezne kakovosti storitev in zadovoljstva gostov, smo za vas v sklopu projekta Interreg Italia – Slovenija MerlinCV pripravili delavnico za hotelske animatorje s poudarkom na kulturni dediščini programskega območja. Hotelska animacija je pomemben sestavni del turistične ponudbe, ki gostom lahko približa lokalne zanimivosti ter spoznavanje regije, v kateri preživljajo dopust. Veliko gostov, ki so zadovoljni s ponudbo animacije, se vrača na destinacijo, s tem pa tudi pripomorejo k uspešnemu poslovanju podjetij.
Delavnico bo vodilo podjetje EventPlus s številnimi mednarodnimi izkušnjami na tem področju.

Pridružite se na dogodku, ki bo potekal v Grand hotelu Bernardin v Portorožu, v sredo, 18. maja. Ker gre za aktivnost v sklopu projekta Interreg Italia – Slovenija MerlinCV, je udeležba brezplačna.

Število mest na izobraževanju je omejeno, prijavite pa se na e-mail naslov rebeka.mezan@tgzs.si najkasneje do petka, 13. 5. 2022.

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com