PROGRAM IZOBRAŽEVANJ 2022
V Sloveniji se trenutno soočamo z velikim pomanjkanjem kadrov v vseh panogah, še posebej v turizmu in gostinstvu. Pomanjkanje kadrov terja veliko aktivnosti pri iskanju in zaposlovanju novih zaposlenih, še posebej v primerih, ko le-ti nimajo zadosti delovnih izkušenj v pripravi hrane in pijače ter v strežbi gostov, hkrati pa morajo že ob pričetku dela zagotavljati ustrezno raven storitev in s tem zadovoljiti pričakovanja gostov in svojih podjetij ali delodajalcev. Le na ta način bo mogoče v podjetjih zagotavljati enega strateških ciljev slovenskega turizma – visoko kakovost storitev.
Ker so podjetja v branži kronično kadrovsko podhranjena in nimajo zadosti mentorjev in ustreznih strokovnjakov ter časa in sredstev za dodatna izobraževanja zaposlenih, smo na Turistično gostinski zbornici Slovenije v sodelovanju z Biotehniškim izobraževalnim centrom Ljubljana pripravili programe večdnevnih in enodnevnih izobraževanj, namenjenih vsem zaposlenim v gostinstvu in turizmu. Tovrstna izpopolnjevanja bodo zagotovo dvignila strokovne kompetence vaših zaposlenih in prispevala k dvigu standardov kakovosti storitev, zato jih ne gre zamuditi.
Izobraževanja bodo potekala aprila in maja v prostorih Biotehniškega izobraževalnega centra Ljubljana; izobraževanje večjih skupin udeležencev lahko na podlagi posebnega dogovora poteka tudi v prostorih zainteresiranih podjetij.
Glede na vključenost Biotehniškega izobraževalnega centra Ljubljana v projekt Munera3, bo mogoče večdnevna izobraževanja izvesti brezplačno, kar je velika ugodnost za udeležence.
V tem primeru je minimalna udeležba 15 oseb, pogoj projekta pa je tudi, da so vsi udeleženci zaposleni. Pri enodnevnih izobraževanjih pa znaša minimalna udeležba 12 oseb.
Več informacij o izobraževalnih programih je na voljo na naslovu: srecko.koklic@tgzs.si
Prijave na izobraževanja so možne TUKAJ.
ENODNEVNA IZOBRAŽEVANJA:
VEČDNEVNA IZOBRAŽEVANJA
- POZNAVANJE STREŽNIH VEŠČIN – ODPOVEDANO
- ŠOLA KUHARSKIH VEŠČIN – ODPOVEDANO