Novice

PROGRAM IZOBRAŽEVANJ 2022

14/04/2022 v Delavnica, Dogodek, Hotelirstvo, Motivacijski dogodek, Nekategorizirano, Novice, Novičnik TGZS, Sekcija hotelsko gospodinjstvo, Seminarji, Slovenija

V Sloveniji se trenutno soočamo z velikim pomanjkanjem kadrov v vseh panogah, še posebej v turizmu in gostinstvu. Pomanjkanje kadrov terja veliko aktivnosti pri iskanju in zaposlovanju novih zaposlenih, še posebej v primerih, ko le-ti nimajo zadosti delovnih izkušenj v pripravi hrane in pijače ter v strežbi gostov, hkrati pa morajo že ob pričetku dela zagotavljati ustrezno raven storitev in s tem zadovoljiti pričakovanja gostov in svojih podjetij ali delodajalcev. Le na ta način bo mogoče v podjetjih zagotavljati enega strateških ciljev slovenskega turizma – visoko kakovost storitev.

Ker so podjetja v branži kronično kadrovsko podhranjena in nimajo zadosti mentorjev in ustreznih strokovnjakov ter časa in sredstev za dodatna izobraževanja zaposlenih, smo na Turistično gostinski zbornici Slovenije v sodelovanju z Biotehniškim izobraževalnim centrom Ljubljana pripravili programe večdnevnih in enodnevnih izobraževanj, namenjenih vsem zaposlenim v gostinstvu in turizmu. Tovrstna izpopolnjevanja bodo zagotovo dvignila strokovne kompetence vaših zaposlenih in prispevala k dvigu standardov kakovosti storitev, zato jih ne gre zamuditi.

 

Izobraževanja bodo potekala aprila in maja v prostorih Biotehniškega izobraževalnega centra Ljubljana; izobraževanje večjih skupin udeležencev lahko na podlagi posebnega dogovora poteka tudi v prostorih zainteresiranih podjetij.

Glede na vključenost Biotehniškega izobraževalnega centra Ljubljana v projekt Munera3, bo mogoče večdnevna izobraževanja izvesti brezplačno, kar je velika ugodnost za udeležence.

V tem primeru je minimalna udeležba 15 oseb, pogoj projekta pa je tudi, da so vsi udeleženci zaposleni. Pri enodnevnih izobraževanjih pa znaša minimalna udeležba 12 oseb.

 

Več informacij o izobraževalnih programih je na voljo na naslovu: srecko.koklic@tgzs.si

Prijave na izobraževanja so možne TUKAJ.

ENODNEVNA IZOBRAŽEVANJA:

VEČDNEVNA IZOBRAŽEVANJA

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com