Novice

Največji hotelirski dogodek letos 1. junija v hotelu Kempinski Palace Portorož

19/04/2023 v Dogodek, Hotelirstvo, Konference, Motivacijski dogodek, Novice, Slovenija, Združenje hotelirjev Slovenije

Turistično gostinska zbornice že XI. leto organizira konferenco Združenja hotelirjev Slovenije. Osrednji in najpomembnejši dogodek v slovenskem hotelirstvu združuje domače hotelirje, goste iz tujine z dolgoletnimi izkušnjami s področja hotelirstva ter ostale deležnike v panogi.

V hotelu Kempinski Palace Portorož bo 1. junija 2023 potekala konferenca, katere glavna tema bo pomen gostinstva v panogi hotelirstva. Okrogle mize, predavanja tujih strokovnjakov in razprave so odlična priložnost za izmenjavo primerov dobrih praks, izkušenj in znanj. Posvetili se bomo povezovanju panoge z izobraževalnimi ustanovami, saj je problem pomanjkanja kadra že precej izrazit in prisoten. Predstavljeni bodo kazalci uspešnosti novega nacionalnega informacijskega središča, podatkovne platforme, ki jo razvija Slovenska turistična organizacija ter prednosti vključitve v portal Benchit, ki vsebuje najpomembnejše podatke v poslovanju hotelirstva in omogoča medsebojno primerjavo.

Za popestritev dogodka in uvod v poletno sezono pa bo Društvo barmanov Slovenije ustvarilo koktajle štirih makro destinacij slovenskega turizma. Tudi na letošnji konferenci boste udeleženci sodelovali v žrebu in potegovali za letalsko vozovnico na relaciji Ljubljana – Istanbul, ki jo podarja partner dogodka Turkish Airlines.

Cena za člane Zbornice je 160,00 € (brez DDV), za nečlane pa 190,00 € (brez DDV).

 

Prijave so možne na povezavi TUKAJ, do 26. maja 2023.

 

Za vse udeležence konference, ki bi želeli v hotelu Kempinski Palace Portorož prenočiti, so gostitelji pripravili ponudbo pod naslednjimi pogoji:

 • Soba Classic – enoposteljna: 260,00 €/noč
 • Soba Classic – dvoposteljna: 295,00 €/noč
 • Soba Superior – enoposteljna: 280,00 €/noč
 • Soba Superior – dvoposteljna: 315,00 €/noč

Rezervacije opravite preko e-mail naslova: meetings.portoroz@kempinski.com

PROGRAM

SPONZORSKI PAKET za podporo dogodka

 

Dogodek so podprli

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com