Novice

Naj koktajl Slovenije 2021

22/04/2021 v Dogodek, Evropska gastronomska regija 2021, Motivacijski dogodek, Novice, Novičnik TGZS, PRIMIS, Projekti, Slovenija, Slovenska turistična organizacija - STO, Tekmovanja
V času prekinitve obratovanja turizma smo na Turistično gostinski zbornici Slovenije želeli kljub vsemu nadaljevati s pozitivnim dogajanjem v panogi. Po zelo odmevnih dogodkih Naj krof Slovenije 2021, Pustimo otroku lastno izbiro in Ali znam kuhati brez mesa, ki so potekali virtualno, se veselimo izvedbe naslednjega velikega dogodka; glede na izboljševanje epidemiološkega stanja verjamemo, da bo možna izvedba v živo.
V Portorožu, na Plaži Meduza, LifeClass Hotels & SPA, bo 18. junija 2021 potekal poletni dogodek Naj koktajl Slovenije 2021 po izboru TGZS. V sodelovanju z Društvom barmanov Slovenije bomo, v sklopu projekta Slovenija – evropska gastronomska regija 2021, razpisali tekmovanje v pripravi slovenskih koktajlov.
Pester program, s pričetkom ob 16. uri, bo zajemal tekmovanje v pripravi koktajlov v živo, ocenjevalni dogodek za Model Miss Earth Slovenije 2021, podelitev certifikatov za mlade kulturne ambasadorje v sklopu projekta PRIMIS, Interreg Italia-Slovenija ter z zaključno večerjo ob sončnem zahodu in pljuskanju valov.
Vabimo vas, da se prijavite na tekmovanje ali pa ga sponzorsko podprete in se nam pridružite ob prvem, po dolgem času v živo izvedenem dogodku.
Dodatne informacije: Rebeka Mežan, mag., telefon: 041 620 973, e-mail: rebeka.mezan@tgzs.si

PRAVILNIK IN PRIJAVNICA

SPONZORSKI PAKET

 

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com