Novice

68. Gostinsko turistični zbor Slovenije

21/09/2021 v Dogodek, GTZ, Hotelirstvo, Motivacijski dogodek, Novice, Sekcija F&B managerjev, Sekcija hotelsko gospodinjstvo, Slovenija, Tekmovanja
Z velikim veseljem vas letos ponovno vabimo na Zbornični največji dogodek, ki je obenem tudi najpomembnejši dogodek v panogi turizma, gostinstva in hotelirstva, 68. Gostinsko turistični zbor Slovenije.

Dogodek se bo odvijal od 13. do 14. oktobra v Hotelu Jama in Jamskem dvorcu, Postojna.

Številna panožna tekmovanja, letos tudi z novimi kategorijami, med drugim priprava jedi A la carte (brez tržnice), priprava kave, burgerjev in jedi v BIG PAN ponvi ter postrežba sira v kombinaciji s pivom, tekmovanje sobaric in receptorjev …, bodo pospremile strokovne delavnice, predstavitve sponzorjev in razstavljavcev.
Dr. Janez Bogataj bo predstavil tematiko Tradicionalna slovenska kulinarika v sodobni gostinski ponudbi, Jaka Mankoč, zmagovalec MasterChef Slovenije 2018, pa bo mlade nagovoril o možnem razvoju karierne poti kuharja.

Tudi letos bomo podelili priznanja za kakovost in uspešnost, ki so namenjena vam, dragi člani. O kategorijah priznanj skupaj z razpisnimi pogoji in prijavnico pa si lahko preberete tukaj.

Zaradi aktualne situacije glede COVID-19 bo dogodek potekal v hibridni obliki. Tekmovanja, otvoritev, podelitve in delavnice bodo potekale na lokaciji dogodka, možen pa bo ogled vseh vsebin programa preko spletnih kanalov.
Vsi udeleženci, ki boste fizično prisotni na dogodku, pa boste morali izpolnjevati PCT pogoje.

Vabimo vas, da s prijavo vaših zaposlenih na tekmovanja zagotovite dodatno izobraževanje, prenos dobrih praks, izkušnje in motivacijo kadra, ki je v teh časih še posebno pomemben.

Prijave na tekmovanje

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com