Trendi in Izzivi v živilstvu, prehrani, gostinstvu, turizmu, izobraževanju in usposabljanju
V okviru projekta Uživam tradicijo programa Interreg V-A Slovenija – Hrvaška, bo v sredo, 23. oktobra 2019, in v četrtek, 24. oktobra 2019, v prostorih BIC Ljubljana, na Ižanski cesti 10, v Ljubljani, potekala dvodnevna tradicionalna mednarodna konferenca Trendi in Izzivi v živilstvu, prehrani, gostinstvu, turizmu, izobraževanju in usposabljanju.
Z osrednjo temo – Uživam tradicijo, želijo organizatorji izpostaviti pomen povezave med dediščino, sodobnostjo in prihodnostjo v treh sekcijah:
- ŽIVILSTVO IN PREHRANA
- GOSTINSTVO IN TURIZEM
- IZOBRAŽEVANJE IN USPOSABLJANJE
Udeležba na konferenci je za udeležence brezplačna.
Vljudno vabljeni, da se dogodku pridružite zgolj kot obiskovalec ali pa se konferenci pridružite s pripravljenimi strokovnimi referati, ki so lahko v okviru vseh sekcij vezani na različne tematske sklope, in sicer od pridelave, predelave, uporabe lokalnih živil, različnih tehnoloških postopkov, kakovosti, primerov dobrih praks, predstavitve projektov, trajnostnega razvoja in varovanja okolja, podjetništva, trženja, poučevanja, partnerstva med izobraževanjem in gospodarstvom, zgodbe v gostinstvu, turizmu ….
Rok za oddajo in prijavo naslova referata je petek, 30. avgust 2019, vsi ostali pomembni datumi in ostale informacije ter navodila za pripravo referata pa si lahko preberete na uradni spletni strani konference.