Demo pilot turizem 4.0

Razvojno raziskovalni projekt

DEMO PILOT TURIZEM 4.0


Projekt Demo Pilot Turizem 4.0, je sofinanciran iz evropskih kohezijskih sredstev. Turistično gostinska zbornica Slovenije nastopa v RR projektu Demo Pilot Turizem 4.0 kot partner, ki ima povezovalno vlogo in skrbi za razvoj. Povezuje turistične partnerje in je strokovni partner podjetjem pri razvoju trajnostno naravnanih pilotov za zagotavljanje višje kakovosti življenja na lokalni ravni (delovna mesta, gastronomija, prvine okolja, ki so zanimive za goste, ekologija, kulturne znamenitosti, … ). 

 • Namen projekta: Načrtovanje, razvoj, testiranje in validiranje pilotih projektov turističnih partnerjev ter vzpostavitev povezave in izmenjave odprtih podatkov s platformo T4.0. Vzpodbujanje trajnostnega razvoja turizma in ohranjanje ekosistema z vključevanjem različnih deležnikov, ki so povezani s turizmom. 
 • Cilj projekta: Na osnovi digitalizacije in razvoja infrastrukture pripraviti pogoje za ustrezno usposabljanje kadrov prihodnosti za upravljanje z novimi digitalnimi orodji in bazami podatkov.
Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Spletna stran evropske kohezijske politike v Sloveniji – www. Eu-skladi.si
Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com