Novice

Predstavitev priložnosti v panogi turizem v Indiji

08/03/2019 v Dogodek, Novice, Turistične agencije, Turistični vodniki in spremljevalci

Turistično gostinska zbornica Slovenije skupaj z Veleposlaništvom Indije v Republiki Sloveniji vabi v petek, 29. marca, ob 10.00 uri na dvourni dogodek, namenjen predstavitvi priložnosti v panogi turizem v Indiji.

Indija v zadnjih letih dosega preko 210 milijard EUR BDP iz naslova turizma letno, ob cca 7% rasti v panogi. Slovenija in Indija postajata močno povezani. Indija postaja priljubljena destinacija med prebivalci Slovenije, ki predstavi pravi kalejdoskop tradicije, kulture in različnih geografskih danosti. Ponuja številna doživetja na snegu, brezmejnih obalah, v zeleni naravi. Ob tem pa je Indija temelj barvitih multikulturnih znamenitosti, zato bo navdušila še tako zahtevnega popotnika.

Indijo, dežela tisočerih obrazov, nudi edinstvena in popolna doživetja za skupine, posameznike, družine, mladoporočence, športne navdušence in posameznike, ki potrebujejo duhovni odmik od vsakdana…

Vabimo vas, da se nam pridružite in pridobite informacije iz prve roke s strani predstavnikov Veleposlaništva Indije v RS, ki vas bodo z veseljem povezali s sorodnimi organizacijami in podjetji iz Indije.

Dogodek je za udeležence brezplačen in je organiziran skupaj z Veleposlaništvom Indije v RS ter sodi pod okrilje projekta Strateško razvojno  inovacijskega partnerstva za trajnostni turizem, katerega nosilni partner je Turistično gostinska zbornica.

Na spodnji povezavi si lahko pogledate predvideni program dogodka, ki bo v 3. nadstropju stavbe GZS, Dimičeva 13, Ljubljana. Potekal bo v angleškem jeziku.

 

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com