Novice

Peto srečanje S3P

17/06/2019 v Dogodek

Strokovna sodelavca v Strateško razvojnem inovacijskem partnerstvu za trajnostni turizem – SRIP, sta se 13. in 14. junija 2019 udeležila petega srečanja S3P – Industry Steering Committee, ki je potekalo v Varšavi.

Udeleženi predstavniki regij, Evropske komisije ter ostalih ključnih institucij delijo potrebo po povezovanju na področju raziskovanja in inovacijah v okviru Strategije pametne specializacije S4. Aktivna participacija za Slovenijo pomeni priložnost za nova partnerstva in projekte, priložnost za podajanje potreb in izzivov s katerimi se srečujejo člani SRIPT.

Predstavljen je bil tudi primer dobre prakse, in sicer študija Tourism od Tomorrow Laboratory, ki jo izvaja iniciativa Digitalizacija in varnost v turizmu, katere partner je poleg Andaluzije (Španija), Laponske (Finska) tudi SRIPT (Slovenija). Srečanje je bilo organizirano s strani Platforme Pametna specializacija ter Ministrstvom za podjetništvo in tehnologijo Poljske.

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com