Novice

Nevromarketing

28/05/2019 v Dogodek, Novice

Alumni klub EF je tokrat gostil mednarodnega strokovnjaka s področja nevromarketinga dr. Nikolaosa Dimitriadisa, ki nam je predstavil vpogled v modernega potrošnika, na način, ki je bil zanimiv tudi tistim, ki marketing poznajo zgolj kot eno izmed poslovnih funkcij.

Dr. Nikolaos Dimitriadis je sicer direktor in soustanovitelj podjetja Trizma Neuro d.o.o., ki je na področju nevroznanosti vodilno podjetje. Kot certificiran nevromarketingaš, že več kot desetletje aplicira nevroznanost in vedenjsko znanost v vodenje, marketing, komunikacije ter izobraževanje. Dvorano EF pa je zapolnil do zadnjega kotička, prisotne pa aktivno vključil v svoje razlage ter si na koncu prislužil stoječe ovacije.

Predavanja smo se udeležili tudi sodelavci operacije SRIP trajnostni turizem, saj so tovrstni inovativni pristopi in znanja iz področja marketinga zanimivi tudi za naše delo.

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com