Novice

Generalna skupščina EFCO v Talinu

09/04/2019 v Dogodek, Novice, Združenje kampov

Dva predstavnika Turistično gostinske zbornice Slovenije, in sicer mag. Snežana Škerbinc in Toni Supančič, sta se udeležila Generalne skupščine EFCO&HPA – Evropskega združenja nacionalnih kamp organizacij v Talinu v Estoniji v dneh od 3. do 6. aprila 2019.

Evropska stanovska organizacija rešuje številne probleme, s katerimi se srečujejo kampi po Evropi in lobira za zaščito interesov dejavnosti kampov pri sprejemanju direktiv EU, ki lahko negativno vplivajo na razvoj turizma in gostinstva.

Predstavnika Slovenije sta izmenjevala izkušnje pri reševanju kočljivih problemov v dejavnosti s kolegi iz drugih držav, sodelovala sta tako na generalnem zasedanju skupščine kot tudi na delavnicah za reševanje posameznih tematik, kot so zakonodaja, nevarnosti v prihodnosti, usposabljanja zaposlenih, ilegalno kampiranje, nelojalna konkurenca postajališč za avtodome, pomanjkanje delovne sile itd.

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com