Novice

Dober tek, študent!

28/10/2020 v Delavnica, Dogodek, NIJZ, Novice, Novičnik TGZS

Turistično gostinska zbornica Slovenije kot partner sodeluje v programu “Razvoj trajnostnega modela strokovne podpore študentski prehrani – Dober tek študent”, v okviru katerega, skupaj z vodilnim partnerjem NIJZ, pripravlja izhodišča za drugačno, bolj zdravo in lokalno obarvano ponudbo prehrane za študente.

Ključni namen programa je vzpostavitev boljših pogojev za bolj uravnoteženo prehrano in širšo izbiro zdravju koristnejše ponudbe pri ponudnikih v okviru Sistema subvencionirane študentske prehrane.

V ta namen so v soboto, 24. oktobra 2020 v Izobraževalnem centru Kamnik, skupaj z Društvom kuharjev in slaščičarjev Slovenije, pripravili prvi video tečaj za ponudnike študentske hrane. Pripravili so preproste, zdrave in uravnotežene obroke, v katere so vključili tudi sestavine lokalnih ponudnikov.

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com