Novice

Razpis za Priznanja Turistično gostinske zbornice Slovenije 2024

29/08/2024 v Dogodek, GTZ, Hotelirstvo, Motivacijski dogodek, Novice, Novičnik TGZS, Pozivi in razpisi, Sekcija hotelsko gospodinjstvo, Slovenija, Slovenska turistična organizacija - STO, Turistične agencije, Združenje hotelirjev Slovenije, Združenje kampov

Kljub temu, da je v poletna turistična sezona še v teku, se na TGZS že oziramo k jesenskim dogodkom, tudi 71. Gostinsko turističnemu zboru Slovenije, ki bo potekal od 18. do 19. novembra v Thermani Laško. Ena izmed aktivnosti v okviru Zbora je tudi podelitev priznanj najbolj zaslužnim posameznikom in podjetjem za razvoj turistične panoge.

Zato smo objavili razpis za PRIZNANJA TURISTIČNO GOSTINSKE ZBORNICE SLOVENIJE.

Vabimo vas, da nam pošljete predloge za podelitev priznanj za zaposlene (posebni dosežki pri delu in doprinos k dvigu kakovosti storitve ter jubilejna priznanja) ali podjetja (investicije, pestrost ponudbe, dvig kakovosti storitve, inovativni turistični produkti ter pomembne obletnice in jubileji).

Predlog za priznanje lahko oddajo tudi združenja in odbori pri TGZS (Združenje hotelirjev Slovenije, Združenje kampov Slovenije, Združenje gostinstva Slovenije, Združenje igralništva Slovenije, Združenje rent a car Slovenije, Sekcija hotelskih gospodinj Slovenije). Prav tako lahko prijavo za priznanje za člana TGZS oddajo tudi Območne gospodarske zbornice.

 

Predlog za dodelitev priznanja se poda za eno, dve ali tri kategorije:

  • Priznanje gostinskim, hotelskim in turističnim podjetjem, organizacijam in izobraževalnim institucijam
  • Priznanje zaposlenim v gostinstvu, hotelirstvu in turizmu
  • Priznanje partnerskim podjetjem ali ustanovam in zaslužnim posameznikom za izjemen dosežek k razvoju slovenskega turizma

Priznanja bomo podelili na dogodku Pozdrav prireditvi, ki bo v Hotelu Thermana Laško d.o.o. dne 19. novembra 2024.

Prosimo, da prijave posredujete najkasneje do torka, 15. oktobra 2024 po elektronski pošti na naslov milena.jagarinec@tgzs.si . Prilagamo prijavni list in pravilnik.

Prepričani smo, da so med vašimi zaposlenimi strokovnjaki, ki po kakovosti in strokovnosti izstopajo iz povprečja in si zaslužijo priznanje za dobro delo.

Switch The Language

    Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

    ADDRESS

    63739 street lorem ipsum City, Country

    PHONE

    +12 (0) 345 678 9

    EMAIL

    info@company.com