Novice

19/04/2024 v Dogodek, Hotelirstvo, Motivacijski dogodek, Novice, Sekcija hotelsko gospodinjstvo

Včeraj, 18. aprila, je v hotelu Sava Rogaška Slatina potekal tradicionalni seminar hotelskih gospodinj Slovenije.

Preko 50 udeleženk je prisluhnilo zanimivim predavanjem priznanih strokovnjakov ter podpornikom dogodka. G. Dan Podjed je izpostavil pomen digitalizacije, nujne vzpostavitve oaz miru in pomembnosti razmerij, ki nas osrečujejo. Ga. Lea Pisani je predstavila nekaj napotkov za primerno uniformo ter postopkov za pravilno meritev oblek, ga. Simona Lečnik Očko pa se je dotaknila čustvene inteligence pri delu z ljudmi.

Udeleženkam so tudi sponzorji predstavili svoje produkte, delo in projelte, s katerimi se ukvarjajo. Za konec pa so sledile kvalifikacije za košarkarsko ekipo hotelskih gospodinj Slovenije – zabavna igrica, kjer so udeleženke metale plastenke Ecolab v posode za perilo. Zabavni del programa je pripravilo podjetje Surf d.o.o.

Oblikovala se je tudi strokovna komisija za tekmovanje hotelskih gospodinj na 71. Gostinsko turističnem zboru Slovenije. Sledilo je delovno kosilo, ogled tematskih apartmajev ter sproščujoča delavnica s tibetanskimi skledami.

Veseli nas, da se vsako leto znova prepozna pomen dela gospodinj in želja po konstantnem izobraževanju ter sledenju trendom. Posebna zahvala gre gostitelju, Hotelu Sava Rogaška, za topel sprejem in izjemno gostoljubnost.

Hvala tudi sponzorjem dogodka in vsem udeleženkam.

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com