Novice

12. Študentski festival vin

28/05/2019 v Dogodek, Novice

V petek, 24. maja 2019, je potekal že 12. študentski festival vin pod okriljem Visoke šole za vinogradništvo in vinarstvo, ki je del Univerze v Novi Gorici. Prizorišče dogajanja je bil prelep dvorec Lanthieri v Vipavi, kjer je tudi sedež fakultete. Namen festivala vin ni zgolj promocija in strokovno poznavanje vin, ampak tudi povezava z marketingom vin. Sodelovali so študentje iz Slovenije in tudi sosednje Hrvaške (Požega, Križevci, Poreč). Obiskovalci pa smo mladim bodočim vinarjem podali tudi oceno.

Univerza v Novi Gorici bo v prihajajočih mesecih postala tudi član TGZ Slovenije. Zbornica nadvse podpira krepitev znanj mladih študentov, saj bodo nosilci kakovosti v panogi turizem v prihodnosti, zato smo se festivala vin udeležili in tudi podali svoj glas študentu, ki nas je s svojo prezentacijo najbolj navdušil. Želimo pa si, da bodo svoje znanje pokazali na tekmovanju v poznavanju vin, in sicer na že 66. Gostinsko turističnem zboru Slovenije, ki bo novembra v Ljubljani.

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com