Novice

Turistično gostinska zbornica se pridružuje kampanji k cilju do 2 mio. doživetij

05/06/2018 v Novice

Začetek #kampanje Postani ambasador Slovenije

Ljubljana, 5. junij 2018 – Začenja se #kampanja Postani ambasador Slovenije s katero želi Slovenska turistična organizacija s podporo Turistično gostinske zbornice, drugih partnerjev in ambasadorjev, približati lepote naše Slovenije na različne načine. Cilj kampanje, ki jo podpira tudi Turistično gostinska zbornica Slovenije, je pridobiti 2 milijona posnetkov pristnih in izvirnih doživetij, ki jih gostje doživijo pri nas in jih delijo z obvezno vključitvijo značke #ifeelsLOVEnia.

Širša nacionalna kampanja bo združevala spontane ambasadorje, ki boste s t.i. hashtag-om #ifeelsLOVEnia v svet ponesli fotografije in video posnetke o zeleni Sloveniji. Na ta način boste lahko zaupali svoj najljubši skriti kotiček Slovenije in ga delili z drugimi ter s tem promovirali izjemne lepote Slovenije.

Ob začetku kampanje je direktorica Turistično gostinska zbornice Slovenije, Klavdija Perger poudarila: »Za našo zbornico je še kako pomembno aktivno sodelovanje pri projektih Slovenske turistične organizacije in nad slednjim ”Postani ambasador Slovenije” smo navdušeni. Prepričani, da nas bo še bolj povezal, prinesel odlične rezultate, odmevnost in ponesel lepote Slovenije širom po svetu. V aktivnosti promocije bomo vključevali naše člane, ki predstavljajo več kot 70 % turističnega gospodarstva v Sloveniji.«

V ta namen so pripravili tudi posebne nalepke, značilne zelene srčke, s katerimi širijo sporočilo zelene butične Slovenije in vabijo k delitvi značke #ifeelsLOVEnia na destinaciji 3 ciljne skupine: slovensko turistično gospodarstvo in druge poslovne deležnike slovenskega turizma, zaposlene v slovenski turistični panogi, prebivalce Slovenije kot lokalne ambasadorje.

K sodelovanju so povabili tudi domače in tuje vplivneže, ki bodo še bolj intenzivno prispevali k delitvi njihovega sporočila. Kampanjo, pod sloganom: “Dva milijona razlogov, zakaj čutimo Slovenijo”, bodo lansirali v sredo, 6. junija 2018 z osrednjim dogodkom na ljubljanskem gradu Tivoli.

 

*Vir fotografije: https://www.slovenia.info     Avtor: Nea Culpa d.o.o.

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com