Novice

Turistično gostinska zbornica gostila profesorici iz Italije

25/01/2019 v Novice

TGZS sta obiskali predstavnici iz Gostinsko-turističnega zavoda IPS Ravizza iz Novarre, ki ga je koordiniralo Slovensko Deželnega Gospodarskega Združena iz Trsta.

Ogledali smo si izobraževalne ustanove ter podjetja v Sloveniji, ki bodo za letošnje poletne mesece dijakom iz Italije omogočili opravljanje strokovne prakse. Ob kreativnem druženju in izobraževalnih ogledih je bilo polno idej in izzivov za nadaljnje sodelovanje na mednarodni ravni.

Predstavili sta nam tudi projekt “Talenti Neodiplomati”, finančno ga podpira Fondazione, kjer bo dijakom iz Italije brezplačno omogočeno opravljanje strokovne prakse v Sloveniji. Imeli pa bodo stalno mentorstvo in podpora zaposlenih v hotelu.
Predstavniki TGZS in gosti smo delovni obisk zaključili z mislijo, da mladi v podjetje doprinesejo novo kreativno energijo in pozitivno vplivajo na delovno klimo.

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com