Novice

TGZS in STO pripravljata novi Katalog kampov, glampinga in postajališč za avtodome

19/07/2018 v Združenje kampov

Ljubljana, 19. julij 2018

TGZS – Turistično gostinska zbornica Slovenije in STO – Slovenska turistična organizacija po petih letih ponovno pripravljata Katalog kampov, glampinga in postajališč za avtodome v Sloveniji. Gre za prvo tovrstno publikacijo, ki bo zaobjela celotno nastanitveno ponudbo v naravi, in sicer ne zgolj kampe, kot v preteklih desetletjih, temveč tudi glamping in postajališča za avtodome. S tem je presežena razdrobljenost posameznih produktov in se slovenska ponudba približa turistu, ki ga celotna  tovrstna ponudbe v naravi zanima. TGZS in STO (ki tudi sofinancira projekt), pozivata vse zainteresirane ponudnike, da svojo ponudbo objavijo v novi publikaciji z izpolnjevanjem ustreznega vprašalnika na navedenih povezavah STO.

 

KAMPI: https://www.slovenia.info/sl/obrazci/obrazec-kampi                                 

GLAMPING:  https://www.slovenia.info/sl/obrazci/glamping    

POSTAJALIŠČA ZA AVTODOME:  https://www.slovenia.info/sl/obrazci/obrazec-postajalisca-za-avtodome

 

Povabilo velja tudi za tiste nastanitvene obrate, ki lansko leto morda niste pritrdilno odgovorili na zbornično anketo o zainteresiranosti za objavo v tem katalogu, pa ste se zdaj premislili in bi vendarle zakupili  prostor za objavo na celi, polovični ali četrtinski strani v publikaciji formata A4. Katalog bo tiskan v šest jezikovnih različicah: slovenščina, angleščina, nemščina, italijanščina, francoščina in nizozemščina. Publikacijo bomo letos natisnili v 50.000 izvodih,  po potrebi jo bomo potem še ponatisnili. Objavljena bo tudi v pdf formatu na portalu STO v vseh jezikovnih variantah ter predstavljena na vseh turističnih sejmih in borzah doma in v tujini, katerih se udeležuje STO, Združenje kampov Slovenije pri TGZS in Mreža postajališč za avtodome po Sloveniji.

 

Poleg osnovne objave v katalogu se lahko zakupi tudi oglas, vendar le čez celo stran in samo znotraj kataloga. Vsebina oglasa mora biti izključno turistična (konkretna ponudba, pa tudi naravne in kulturne znamenitosti Slovenije). Zainteresirani za zakup oglasnega prostora v katalogu se obrnite na e-naslov: snezana.skerbinc@tgzs.si

 

Mag. Snežana Škerbinc

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com