Novice

Projekt Demo pilot turizem 4.0

26/09/2022 v Nekategorizirano

Turistično gostinska zbornica Slovenije je vključena v razvojno raziskovalni projekt Demo pilot turizem 4.0, v katerem nastopa kot partner, ki ima povezovalno vlogo in skrbi za razvoj. TGZS je v sodelovanju s projektnimi partnerji razvila multidisciplinarni program usposabljanja za pridobitev znanj za dve vrsti specializacij k obstoječim delovnim mestom, ki bosta  temeljili na uporabi sodobne digitalne tehnologije. Pripravljena sta programa usposabljanja:

 • Specialist za področje OTA portalov – za nadgradnjo delovnih mest na področju prodaje in lastnih online portalov in
 • Specialist za družbena omrežja – za nadgradnjo delovnih mest na področju oglaševanja in komuniciranja.

TGZS je v sodelovanju s Centrom za poslovno usposabljanje pripravila enodnevne tečaje, na željo naročnikov pa se lahko pripravi tudi poglobljene večdnevne tečaje za ustrezno usposabljanje kadrov prihodnosti. Specialistične programe se lahko po potrebi v prihodnosti dopolnjuje in spreminja vzporedno z razvojem sodobne digitalne tehnologije, ki vedno bolj uvaja enostavne procese in povezljivost med različnimi deležniki, ter na ta način optimizira delo.

Razvoj ustreznih kadrov prihodnosti in uporaba sodobne digitalne tehnologije sta nujna za ohranitev konkurenčnosti podjetja in za trajnostni razvoj turizma ter okolja (razvoj delovnih mest, lokalna gastronomija, ekološka ozaveščenost, ohranjanje kulturne dediščine), saj zagotavljata višjo kakovost življenja in dela na lokalni ravni.

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com