Novice

Poziv v zvezi z novim načinom obračunavanja omrežnine

31/01/2024 v Nekategorizirano

s strani Gospodarske zbornice Slovenije smo prejeli poziv za posredovanje podatkov v zvezi z novim načinom obračunavanja omrežnine, s poudarkom na izračunu stroška električne energije na letni ravni po novem načinu obračunavanja omrežnine, v primerjavi s stroškom sedanjega načina obračuna omrežnine.

V prilogi posredujemo poziv in informacijsko tabelo, za katero prosijo, da jo izpolnite in skupaj z izračuni posredujete na elektronski naslov sope@gzs.si.

Glede na to, da gre za pomembne stroške pri poslovanju, vas prosimo, da se odzovete na poziv GZS in izpolnite tabelo.

Z zbirom podatkov poslovnih odjemalcev po posameznih panogah želi Gospodarska zbornica Slovenije narediti oceno učinkov reforme na posamezne poslovne odjemalce glede na njihovo velikost in dejavnost, ki jo opravljajo in posledično oceniti vpliv na konkurenčnost slovenskega gospodarstva.

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com