Novice

Izšla je nova publikacija Kampi, glampingi in postajališča za avtodome v Sloveniji

09/01/2019 v Novice, Združenje kampov

O kampih, glampingih in postajališčih za avtodome v Sloveniji si preberite v novi publikaciji, ki jo je Slovenska turistična organizacija izdala v sodelovanju s Turistično gostinsko zbornico Slovenije in predstavniki kampov, glampingov in postajališč za avtodome.

S šotorom, počitniško prikolico, avtodomom ali samo z osebno prtljago lahko na vseh koncih Slovenije odkrijete pravo nastanitev zase v urejenem, a povsem naravnem okolju! Poiščite svoj navdih med ponudbo 48 kampov, glampingov in postajališč za avtodome, ter raziščite ideje za doživetja od Alp do Sredozemlja in od Krasa do Panonske nižine.

Zaradi možnosti pristnega stika z neokrnjeno naravo postaja tovrsten oddih v Sloveniji vse bolj zaželen in iskan v segmentu gostov, ki iščejo kakovostna, raznolika in aktivna doživetja, mir in osebne koristi.

Publikacija je izšla v slovenskem, angleškem, nemškem, italijanskem, francoskem in nizozemskem jeziku v skupni nakladi 50.000 izvodov.

Vabljeni k branju spletne izdaje.

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com