Novice

Gault & Millau v rokah novih lastnikov

18/01/2019 v Novice

V sredo, 9. januarja, sta lastnik in direktor Gault & Millau napovedala, da bo rumeni vodnik predaja v roke novega lastnika in investitorja.
Nova lastnika sta Jacques Bally in Vladislav Skvortsov, ki nameravata vložiti več milijonov evrov v razvoj blagovne znamke in njen digitalni napredek po svetu.

Côme de Chérisey je dosegel izjemen napredek, ko gre za mednarodno slavo in razvoj rumenega vodnika. Vrnil je vrednote, za katere so se borili ustanovitelji Henri Gault in Christian Millau. Razvil je aplikacijo Gault & Millau, ki ima milijone uporabnikov iz vsega sveta in je v družino Gault & Millau dodal veliko število držav (med njimi je tudi Slovenija).

Novi predsednik Gault & Millau je zdaj Jacques Bally, novi glavni investitor pa je ruski podjetnik Vladislav Skvortsov.

Vsi iz skupine Gault & Millau Slovenija se resnično zahvaljujejo Côme de Chériseyju za njegovo angažiranost in podporo. Hkrati pozdravljajo in se veselijo sodelovanja z novimi lastniki podjetja Gault & Millau.

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com