Novice

Foto utrip začetka #kampanje Postani ambasador Slovenije

07/06/2018 v Novice
Začela se je #kampanja Postani ambasador Slovenije, ki bo združevala spontane ambasadorje, ki boste s t.i. hashtag-om #ifeelsLOVEnia v svet ponesli fotografije in video posnetke o zeleni Sloveniji. Cilj kampanje, ki jo podpira tudi Turistično gostinska zbornica Slovenije, je pridobiti 2 milijona posnetkov pristnih in izvirnih doživetij, ki jih gostje doživijo pri nas in jih delijo z obvezno vključitvijo značke #ifeelsLOVEnia.

Kampanjo, pod sloganom: “Dva milijona razlogov, zakaj čutimo Slovenijo”, so lansirali v sredo, 6. junija 2018 z osrednjim dogodkom na ljubljanskem gradu Tivoli, udeležili pa so se je številni pomembni deležniki na področju turizma: minister za gospodarski razvoj in tehnologijo, Zdravko Počivalšek, direktorica STO, Maja Pak, ob začetku kampanje pa je ob osrednjem dogodku spregovorila tudi direktorica Turistično gostinska zbornice Slovenije, Klavdija Perger.
K sodelovanju so povabili tudi domače in tuje vplivneže, ki bodo še bolj intenzivno prispevali k delitvi njihovega sporočila in željenega cilja.


Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com