Novice

Delovni sestanek na Veleposlaništvu RS v Sarajevu

19/06/2019 v Delovni sestanek

V petek, 31. maja 2019, je na Veleposlaništvu RS v Sarajevu potekal delovni sestanek, na katerem so ključni deležniki, predstavniki različnih odločevalskih institucij in gospodarstva, usklajevali podrobnosti organizacije skupnega mednarodnega dogodka, ki se bo odvil na svetovni dan turizma, 27. septembra 2019, v Sarajevu.

Poleg g. Mirka Boškovića, z oddelka Turizem in prehrambna industrija Zbornice za zunanje trgovanje BiH, Snježane Marič, strokovne svetovalke za turizem na Ministrstvu za zunanje trgovanje, Boruta Valenčiča, ekonomskega svetovalca na Veleposlaništvu RS v Sarajevu, in veleposlanice RS v Sarajevu, Zorice Bukinac, sta bila prisotna tudi direktorica TGZ Slovenije in koordinatorka Strateško razvojno inovacijskega partnerstva trajnostni turizem, ga. Klavdija Perger ter strokovni sodelavec na projektu SRIPT, vodja verige Tehnološke rešitve za trajnostno rabo virov v nastanitvenih zmogljivostih, dr. Boštjan Brumen.

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com