Gostinsko turistični zbor Slovenije
Ljubljana, 08. oktober 2015
Natisni članek Pošlji članek po elektronski pošti

62. Gostinsko turistični zbor Slovenije

 V Novi Gorici bo naslednji teden že 62. Gostinsko turistični zbor Slovenije, ki je največja stanovska prireditev pri nas. Organizator dogodka je Turistično gostinska zbornica Slovenije, gostitelja prireditve sta tokrat družba HIT d.d. iz Nove Gorice in Mestna občina Nova Gorica. Vabljeni!

 V okviru Dnevih slovenskega turizma, ki bodo tokrat že petič in se začenjajo v ponedeljek, 12. oktobra 2015 v Novi Gorici, se bo v torek nadaljevala strokovna prireditev 62. Gostinsko turistični zbor Slovenije, na kateri se bo v naslednjih dveh dneh 13. in 14. oktobra pomerilo v spretnosti in znanju 312 tekmovalcev v 26 kategorijah za pridobitev kolajn in priznanj. Na prireditvi bodo sodelovali tudi številni razstavljavci. Na Bevkovem trgu se bodo obiskovalci srečali z okusi Goriške. Istočasno se bo odvijal že 18. Slovenski turistični forum in številni drugi dogodki, ki jim je turizem skupno izhodišče. Tudi letos so soorganizatorji dogajanj poleg Turistično gostinske zbornice Slovenije tudi Slovenska turistična organizacija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Turistična zveza Slovenije in številni drugi pomembni partnerji. 

Članice Turistično gostinske zbornice  Slovenije so se odzvale povabilu zbornice in prispevale sponzorske nagrade za tekmovalce. Posebej izpostavljamo sponzorja TUŠ Cash&Carry, ki bo promoviral slovenske blagovne znamke pod sloganom Skupaj za slovensko prihodnost. Zato se bodo kuharji v tekmovanju Magic box pomerili v pripravi sladic iz slovenskih proizvodov. Ravno tako bodo slovenski prehrambeni proizvodi sestavine pri pripravi jedeh v kotličku, zraven katerih bodo ponujeni slovenski kruhi. Študentje višjih strokovnih šol za gostinstvo in turizem se bodo pomerili v tekmovanju Sloveniaskills 2015 za Euroskills 2016. Tovrstna Olimpijada poklicev se odvija na vsaki dve leti. Na naš turistično-gostinski praznik, na zanimive in atraktivne dogodke, tekmovanja in razstave - posebej slaščičarskih izdelkov in kulinarične artistike, ste prisrčno vabljeni!

Več informacija na: http://gtzslovenije.si 

O nas:

Turistično gostinska zbornica Slovenije

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana


T: 01 58 98 230

F: 01 58 98 224


E-naslov: info@tgzs.si

 

ID za DDV: SI 62178954
Matična št: 3988384

TRR: SI56 0310 0100 2578 617

Pošlji povpraševanje:

*
*
*
*
npr.: 15
 
* obvezna polja
 
Pošlji
© Turistično gostinska zbornica Slovenije, 2012! Vse pravice pridržane! | Avtorji: Plior InfoTech & Sona