Ljubljana, 07. junij 2018

Foto utrip začetka #kampanje Postani ambasador Slovenije

Začela se je #kampanja Postani ambasador Slovenije, ki bo združevala spontane ambasadorje, ki boste s t.i. hashtag-om #ifeelsLOVEnia v svet ponesli fotografije in video posnetke o zeleni Sloveniji. Cilj kampanje, ki jo podpira tudi Turistično gostinska zbornica Slovenije, je pridobiti 2 milijona posnetkov pristnih in izvirnih doživetij, ki jih gostje doživijo pri nas in jih delijo z obvezno vključitvijo značke #ifeelsLOVEnia.
 
Kampanjo, pod sloganom: "Dva milijona razlogov, zakaj čutimo Slovenijo", so lansirali v sredo, 6. junija 2018 z osrednjim dogodkom na ljubljanskem gradu Tivoli, udeležili pa so se je številni pomembni deležniki na področju turizma: minister za gospodarski razvoj in tehnologijo, Zdravko Počivalšek, direktorica STO, Maja Pak, ob začetku kampanje pa je ob osrednjem dogodku spregovorila tudi direktorica Turistično gostinska zbornice Slovenije, Klavdija Perger. 
 
K sodelovanju so povabili tudi domače in tuje vplivneže, ki bodo še bolj intenzivno prispevali k delitvi njihovega sporočila in željenega cilja.
 
 
 
 
            
© Turistično gostinska zbornica Slovenije, 2012! Vse pravice pridržane! | Avtorji: Plior InfoTech & Sona